Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-
Jensen Prestige kontinentalsäng

Jensen Prestige kontinentalsäng

Jensen Prestige kontinentasläng. Jensen är ständigt på jakt efter nya lösningar, innovationer och material för att utveckla optimal liggkomfort. Prestige har Jensen® Original Zonsystem med mjuk skulderzon och inbyggt svankstöd och håller en otroligt hög standard. Prestige har Jensen® Original Zonsystem med Aloy® pocketfjäder (14 cm). Aloy® har en extra mjuk och lång skulderzon som ger stor flexibilitet och plats för dina axlar.

Jensen Prestige har en modern design och levereras i exklusiva möbeltextilier från Beaulieu i färgerna nature, beige, dark blue, grey och anthracite. Det finns också kompletterande designtextilier till huvudgaveln. Jensen Prestige har dubbla sömmar och en diskret broderad logo på den nedre kanten. Jensen Prestige levereras med TempSmart™ XO (9 cm) bäddmadrass.

Jensen Prestige kan fås med seamless. Seamless är en hel textilösning som täcker hela underramen. 4 ben istället för 8 ben, som är standard, bidrar till att ge sängen ett nytt, elegant och unikt uttryck.

Bäddmadrassen är som standard en Softline III, ben ingår ej i priset. Önskas en annan bäddmadrass kontakta oss gärna.

Mjukhetsgrader: Mjuk, Medium, Fast, Extra fast

Storlekar: Standard - 160x200, 180x200 cm

Ingår: Prestige kontinentalsäng inklusive bäddmadrass Softline III. Ben och gavel tillkommer.

Textiler: Det finns fyra tyger att välja mellan - Grey (422), Anthracite (430), Dark blue (422) samt Nature (400).

 fabric     fabric     fabric     fabric
   Grey 422     Anthracite 430  Dark blue 442   Nature 400

Garanti: Totalt 5 års totalgaranti samt 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott

Zonesystem: Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Pocket on Pocket: Jensen Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager skapar en helt ny värld av liggkomfort. Kroppen sjunker djupare ned i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocket i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande rörelser i sidled.

Jensen Even Surface: Jensens madrasser har en hel liggyta utan hårda kanter i mitten, men teknologin ger trots detta möjlighet för individuellt val av hårdhet.

Jensen Exact Adjustment: (Tillval) är ett system som med hjälp av en motor ändrar fastheten på din kontinentalsäng. Du styr enkelt motorn med fjärrkontroll och det krävs endast ett knapptryck för att få en antingen fastare eller mjukare säng. Detta gör att du kan anpassa sängen efter din sovposition. Sover du på mage så passar det exempelvis att göra sängen lite fastare. 

 

Jensen Original Zonsystem

PocketOnPocket

Jensen Even Surface.

exact-1TILLVALexactexact-2exact-3

Läs mer

* Obligatoriska fält

46.790:-

Jensen

Jensen är idag en av Skandinaviens ledande madrasstillverkare. I Svelvik, vid Oslofjordens strand, tillverkas över 150.000 madrasser årligen. Det finns en känsla, stolthet och kunskap som ingen maskin i världen kan ersä...

Se alla möbler från Jensen

Sovrum

Sköna och snygga sovrumsmöbler Vi tillbringar ungefär en tredjedel (!) av hela vårt liv i sängen, men det var väl ändå ingen nyhet som du inte hört förr. Men det är viktigt att tänka p&ar...

Se alla Sovrum