Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-
Mattor
Mattor

Snygga mattor som förhöjer stämningen

Severins Möbler har mattor i olika storlek, material och utföranden för att du ska kunna hitta den perfekta mattan just för dig och ditt hem. Varesig du söker en matta till matbordet, soffgruppen, något mjukt till barnrummet/sovrummet eller att torka av fötterna på i hallen har vi något att erbjuda. Förutom utseendet på mattan är form och funktion minst lika viktigt för att det ska kännas rätt för dig.

När du ska inreda ett rum i ditt hem är det inte många gånger som mattan kommer i första hand. Våga testa att inreda utifrån mattan i sovrummet eller i vardagsrummet och matcha övriga möbler efter mattan. Det kanske hjälper dig att hitta en ny stil som känns rätt för dig! Tänk bara på - destu större matta ju mer framträder färgen och mönstret.

Hos oss har du möjligheten att ta hem mattor på öppet köp från något av våra möbelhus och prova innan du bestämmer dig. Alla gånger blir det kanske inte helt rätt i färg eller storlek när man ser mattan i butiken. Kontakta oss gärna för tips, råd och personlig service!

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3