Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-
Byggbara soffor
Byggbara soffor

Byggbara soffor är både praktiska, bekväma och skänker liv och stil till rummet den placeras i. En sittmöbel som soffan blir ofta en möbel där mycket tid spenderas och soffan skapar utrymme för avkoppling och återhämtning. Byggbara soffor finns oftast i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser både vad gäller modeller och klädslar för att du ska kunna kombinera din egen soffa efter behov och smak. En större hörnsoffa eller en kombination med divan? Du kanske behöver en soffa som även fungerar som extra bädd när gästerna kommer på besök.

Bra soffor håller i många, många år och skänker plats för många både gäster, vänner och familj. Anpassa din egen soffa efter smak och utrymme i rummet. Oavsätt om du vill ha en bäddsoffa, hörnsoffa eller 2-sitssoffa finns något för dig hos oss på Severins Möbler.

Vi på Severins Möbler samarbetar med ledande varumärken och formgivare. Vi erbjuder soffor av hög kvalitet och komfort i olika stilar från bland annat DuxFritz Hansen, Bröderna Andersson, Ire Möbmer, Fogia, Eilersen och Furninova.

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2