Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-
Sängar & madrasser
Sängar & madrasser

Sängar och madrasser finns det gott om hos oss på Severins Möbler. Vi erbjuder kontinentalsängar, ramsängar, ställbara sängar, våningssängar, familjesängar och bäddmadrasser av hög kvalitet och med hög komfort. Att välja en ny säng är inte alltid helt enkelt, det finns många delar att ha i åtanke. Dels vill man självklart att sängen skall vara snygg och skön att sova i men ger den rätt stöd för just dig så du kan vakna upp utvilad varje morgon? Vi har vändbara madrasser med olka fasthet så du kan reglera efter behov, fasta madrasser när du vet vad du behöver och madrasser där du kan justera hårdheten med ett knapptryck. Alternativen är många och vi hjälper dig mer än gärna med vår erfarenhet och kunskap.

Två av de viktigaste rummen att möblera är vardagsrummet och sovrummet, visst har sängen stor betydelse men du kanske även behöver en ny matta att sätta fötterna på när du vaknar, funktionell sovrumsbelysning eller praktiska sängbord som matchar?

Vi på Severins Möbler erbjuder sängar och madrasser från ledande varumärken som har många år i branschen bland annat Dux, Jensen Beds, Englesson och Mavis

Rutnät  Lista 

Rutnät  Lista