Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-

Svenska Hem

Svenska Hem
Svenska Hem

Svenska Hem - Hemkänsla sedan 1960

NU 

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på mer än 30 orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning.

Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt.

Vi har ett noggrant utvalt sortiment där kvalité kommer i första hand. Vi satsar på gedigna varumärken som också har blivit något av vårt signum. Allt detta och mycket därtill gör oss till en stabil och hållbar kedja.

DÅ 

Svenska Hem har funnits på marknaden sedan 1960. Då bestämde sig ett antal kända möbelhandlare med egna stora möbelhus att bilda en gemensam inköps- och samarbetskedja under namnet SAMBO ekonomisk förening.

Verksamheten kom igång på allvar runt 1965 med gemensam utbildningsverksamhet och marknadsföring. Huvudkontoret låg i Stockholm, kedjan växte och under 70-talet var man Sveriges största möbelkedja.

Under 80-talet flyttade SAMBO huvudkontoret till Huskvarna och 1987 bytte kedjan namn till Svenska Hem. 1992 byggde Svenska Hem ett nytt huvudkontor. 6 200 kvadratmeter med kontor, utställning, fotostudio och höglager, invid flygplatsen Axamo i Jönköping.

 


Här kan du se alla produkter som ingår i Svenska Hem sortimentet   www.svenskahem.se

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2