Du har inga produkter i din varukorg.

Summa (inkl.moms): 0:-
EX·CEPTIONELLT
EX·CEPTIONELLT

Vi kickar igång hösten med att presentera vårt helt nya soffkoncept ex·ceptionellt. Något som inte hade sett dagens ljus om det inte vore för dig. En sprakande höstdag 2016 föddes idén att ta fram en soffserie utifrån Svenska Hem-kunden. Finns det en sådan tänker du? Ja, absolut. En person med känsla för komfort, design och kvalitet!

Sortimentet innehåller flertalet soffor av hög kvalitet med hög designmedvetenhet.

EX·100

Vad sägs om en soffa som är snygg, tuff och kaxig på utsidan men mjuk, flexibel och härlig på insidan? Här finns inga färdiga lösningar eller måsten, välj själv hur du vill placera de olika modulerna. Behov och livsstil är i fokus, inte mått och rum. Sittdjupet är stort och skönt och kan regleras med de två ryggkuddarna. Dynornas mjuka stoppning ger en oslagbar komfort. Du bara måste sjunka ned en stund.

EX·100 finns i flera olika tyger, färger och läder.

EX·100 soffa


 
 
EX·200

Här är soffan med spännande linjer, sköna kontraster och genomtänkta detaljer. Soffans ram är av stabil metall som bärs upp av de smäckra benen. Tittar du extra noga så ser du att de fortsätter en bit upp på sidor och rygg. Extra fint om soffan placeras mitt i ett rum. Benen fungerar även som stöd till armstödets fina vinkel och den sköna lutningen i ryggen. Komforten är något utöver det vanliga. Här sitter du både snyggt, bekvämt och avslappnat.

EX·200 presenteras i finaste anilinläder som finns i fler färger. Soffan går självklart även att få i olika tyger och färger.

EX·200 produktbild

 


 

 

EX·300

Här finns inga skarpa hörn eller hårda linjer. Här finns runda härliga former och omfamnande komfort. Det som är mest unikt med denna modell är ryggplymåerna. En plymå sträcker sig från mitten och hela vägen ut till armstödets framkant. Detta ger ett skönt hörn att luta sig mot. Soffan har även avtagbart tyg. Så är det någon gång du ska våga den ljusa eller utstickande färgen, är det nu. Kanske finns det små barn eller husdjur i din närhet, då är ett avtagbart tyg perfekt.

EX·300 finns i flera olika tyger och färger. Du kan också välja mellan fem olika behandlingar på ekbenen samt ett i borstad metall.

EX·300 produktbild

 


 

EX·400

Det är en konst att sticka ut och samtidigt vara sober. Att ha det där lilla extra som alla andra saknar. Ta en titt på ett av armstöden som har fått en skön liten mage att luta sig mot. Eller på de smäckra metallbenen som ger soffan ett nästan svävande intryck. Här väljer du bland färdiga kombinationer för att hitta det bästa alternativet. En bild kan säga mer än tusen ord, men inget kan beskriva komforten. Den måste du bara uppleva.

EX·400 finns i flera olika tyger, färger och läder. 

EX·400 produktbild

Rutnät  Lista 

Rutnät  Lista