Välj en sida

Det här är Severins Möbler

Historia

Severins Möbler har funnits sedan 1914 då första butiken slog upp portarna mitt i Jönköping City, närmare bestämt Östra Storgatan. Familjen Nilsson var en mycket arbetsam familj med sinne för kvalitet, brinnande intresse för konst, färg och form samt ett öga för god design. De var först i Sverige med att samarbeta med de större varumärkena så som Carl Hansen & Søn, Källemo samt Bruno Mathsson och Yngve Ekström.

1965 drabbades butiken av en förfärlig brand som totalförstörde den vackra byggnaden. Severins Möbler byggdes upp igen nu med en stor tomt utmed E4:an i närheten av Elmia i Jönköping. Kort därefter expanderade Severins med nya lokaler och ett nytt möbelhus i Halmstad utmed E6:an.

Än idag, mer än 100 år senare, drivs företaget av samma ägarfamilj i fjärde generationen. Ledorden är fortfarande det som genomsyrar hela verksamheten: kvalitet, design och funktion.

Möbelhusen och nätbutiken

Möbelhuset i Jönköping är beläget vid E4:an mellan Jönköping och Huskvarna vid avfart Kinnarps Arena/Elmia. Cirka 15.000m2 möbler, heminredning och inspiration. 

Möbelhuset i Halmstad är beläget utmed E6:an vid södra infarten Halmstad. Här finns över 10.000m2 möbler, heminredning och inspiration, allt i genomtänkta miljöer. 

I våra stora möbelhus och utställningar har ni möjligheten att inspireras bland fler än 250 varumärken. Vi har tillsammans över 25.000m2 utställning med möbler, inredningsdetaljer, belysning, utemöbler och mattor för alla hem och smaker. Oavsett om du söker en enstaka möbel, inredningsdetalj eller behöver hjälp med att möblera ett helt hem finns vi där och vägleder dig bland vårt välsorterade sortiment. Vi erbjuder även en hel avdelning med utomhusmöbler året runt. All vår personal är kunnig och har stor erfarenhet inom möbel, och inredningsbranschen. Vi tror på personlig service och erbjuder alltid våra kunder leverans och montering av era möbler som tillval för att det ska bli så enkelt som möjligt och för att skapa en trygghet i att vi finns med hela vägen. 

I vår nätbutik har vi samlat en stor del av vårt sortiment. Där finns nyheter från de hetaste varumärkena, designklassiker och ikoner. Vi fortsätter att växa och ständigt förbättra vår näthandel och synas på sociala medier för att skapa en trygghet när du handlar på nätet. Vi lägger mycket tid och kraft på att ständigt förbättras och utvecklas för att nå våra kunders krav. I dag har vi över 10 000 produkter i vår nätbutik. Vi erbjuder även er kunder fri frakt i hela Sverige på vårt ordinarie sortiment och kundservice sju dagar i veckan.

Service och trygghet

Att handla hos oss på Severins Möbler är både tryggt och säkert.

Alla priser i vår nätbutik och i vårt möbelhus är inklusive moms
Vi arbetar endast med leverantörer vi vet arbetar säkert och håller hög kvalitet
Vi försöker alltid ha marknadens bästa priser
Vi har prisgaranti på hela vårt ordinarie sortiment
Vi erbjuder alltid personlig service med möjlighet till kundservice, sju dagar i veckan
I största möjliga mån frakt hem till dig med våra egna bilar för att undvika transportskador
Säkra betalningsalternativ med möjlighet till delbetalning, faktura och direktbetalning 

Vision

Vi har en vision om att tillsammans med våra kunder skapa hem att trivas i, med möbler och heminredning för kunder som värdesätter kvalitet och design.

TILLSAMMANS SKAPAR VI HEM ATT TRIVAS I

Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster just nu.

Du måste vara inloggad för att kunna spara en favorit.

Har du inget konto måste du först registrera dig.

Logga in

Registrera

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Tillagd i kundvagnen