Välj en sida

Inspiration

Här finner du inspiration, tips och råd från våra erfarna inredare och säljare. Vet du inte vilken matta du ska välja, behöver du inredningshjälp med en möbel, ett rum eller en hel bostad? Vi finns här och hjälper mer än gärna till på vägen. Du kan även hitta guider, råd och inspiration om olika färger, material, möbler och rådande trender.

Tillsammans skapar vi hem att trivas i!

INSPIRATION

Montana

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Danska varumärket Montana har sedan 80-talet tillverkat stilfulla och flexibla förvaringslösningar. Hyllsystemet skapat av Peter J. Lassen är välkänt över hela världens och kan kombineras näst intill i det oändliga. Kombinera praktiska lösningar med lekfulla färger för din perfekta förvaringsmöbel.

SKÖTSELRÅD

Trämöbler

SKÖTSELRÅD

För att dina möbler skall hålla sig fina över tid finns en del sätt du kan sköta om dem på. Här har vi samlat lite tips och trix för just möbler tillverkade av trä av olika slag. Beroende på träslag och ytbehandling skall möblerna tas om hand på olika sätt. 

INSPIRATION

Förvaring

FÖRVARING

Det finns många smarta och stilfulla förvaringssystem i vårt sortiment som fyller sin funktion och tål ögats slitage.  I dag finns många möjligheter och byggsystem där du kan anpassa och kombinera en egen lösning som passar just dig. Här har vi samlat ett par av de mest traditionella lösningarna likväl som moderna alternativ som håller hög kvalitet och design. Till exempel den klassiska Stringhyllan, danska modulsystemet Montana eller kombinationsbara Stacked från Muuto.

Inspiration

Hitta rätt matta

Inspiration

Stringhyllan

Inspiration

Presenttips

Inspiration

Inred utomhus

Du måste vara inloggad för att kunna spara en favorit.

Har du inget konto måste du först registrera dig.

Logga in

Registrera

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Välj de sätt som du skulle vilja höra av oss

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Tillagd i kundvagnen